Skip navigation
Library Portal
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
Register
EN
|
VI
Register
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
EN
|
VI
Login to Your Account
Forgot Password
Home
Help
Contact
Previous
Next
Nghiên cứu ảnh hưởng của nồng đô và thời gian ngâm tẩm PoluteylenGlycol (PEG) đến một số tính chất cơ học chủ yếu của gỗ Keo Lá tràm (Acacia auriculiformis)
ABSTRACTS VIEWS
6
VIEWS & DOWNLOAD
2
Issue Date
2007
Authors
Nguyễn Chí, Quang
Advisor
Trần Văn, Chứ
Issue Date
2007
Authors
Nguyễn Chí, Quang
Advisor
Trần Văn, Chứ
Show Full Metadata
Show full item record
ABSTRACTS VIEWS
6
VIEWS & DOWNLOAD
2
Keywords
LVLN, Chế biến lâm sản, Tính chất cơ học, Keo Lá tràm, Gỗ, LVCNCBLS
Appears in Collections
01. LV - Công nghệ chế biến Lâm sản (MSc. Theses - Wood Technology)
ThS08000436_Nguyen Chi Quang.pdf
Size :
2,51 MB
Format :
Adobe PDF
Views
 : 
1
Downloads
 : 
1
Show full item record