Skip navigation
Library Portal
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
Register
EN
|
VI
Register
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
EN
|
VI
Login to Your Account
Forgot Password
Home
Help
Contact
Previous
Next
Nghiên cứu tỷ lệ bổ sung bột hạt bụp giấm (Hibiscus sabdariffa L.) trong công thức chế biến bánh Chacker
ABSTRACTS VIEWS
9
VIEWS & DOWNLOAD
0
Issue Date
2018
Authors
Trần Thị Ngọc, Yên
Đoàn Huỳnh Yến, Oanh
Issue Date
2018
Authors
Trần Thị Ngọc, Yên
Đoàn Huỳnh Yến, Oanh
Show Full Metadata
Show full item record
ABSTRACTS VIEWS
9
VIEWS & DOWNLOAD
0
Keywords
Bụp giấm, Bột hạt bụp giấm, NN&PTNT số 16-2018
Publisher
Tạp chí Nông nghiệp và Phát triển nông thôn
Appears in Collections
Tạp chí Nông nghiệp & PTNT
2018_NNPTNT_So 16_Bai 12.pdf
Size :
1,17 MB
Format :
Adobe PDF
Views
 : 
0
Downloads
 : 
0
Show full item record