Skip navigation
Library Portal
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
Register
EN
|
VI
Register
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
EN
|
VI
Login to Your Account
Forgot Password
Home
Help
Contact
Previous
Next
Nghiên cứu ảnh hưởng các điều kiện ngâm và ủ nảy mầm của gạo lứt tám hải hậu đến khả năng tổng hợp gamma-Aminobutyric axit (Gaba)
ABSTRACTS VIEWS
5
VIEWS & DOWNLOAD
0
Issue Date
2018
Authors
Nguyễn Thị Hồng, Minh
Vũ Thị Huyền, Trang
Issue Date
2018
Authors
Nguyễn Thị Hồng, Minh
Vũ Thị Huyền, Trang
Show Full Metadata
Show full item record
ABSTRACTS VIEWS
5
VIEWS & DOWNLOAD
0
Keywords
Gạo lứt nảy mầm, Nhiệt độ này mầm, Nhiệt độ ngâm, NN&PTNT số 3+4-2018
Publisher
Tạp chí Nông nghiệp và Phát triển nông thôn
Appears in Collections
Tạp chí Nông nghiệp & PTNT
2018_NNPTNT_So 3.4_Bai 24.pdf
Size :
595,94 kB
Format :
Adobe PDF
Views
 : 
0
Downloads
 : 
0
Show full item record