Skip navigation
Library Portal
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
Register
EN
|
VI
Register
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
EN
|
VI
Login to Your Account
Forgot Password
Home
Help
Contact
Previous
Next
Nghiên cứu ảnh hưởng của công đoạn tiền xử lý và sấy đến hoạt độ của hệ enzyme peroxidase và màu sắc của bột Sa Kê (Artocarpus altilis)
ABSTRACTS VIEWS
4
VIEWS & DOWNLOAD
0
Issue Date
2022
Authors
Trần Thị Minh, Thu
Nguyễn Thị Bích, Ngọc
Trần Thị Thùy, Linh
Lê Vũ Lan, Phương
Nguyễn Thị Ngọc, Thứ
Nguyễn Thị Như, Ý
Issue Date
2022
Authors
Trần Thị Minh, Thu
Nguyễn Thị Bích, Ngọc
Trần Thị Thùy, Linh
Lê Vũ Lan, Phương
Nguyễn Thị Ngọc, Thứ
Nguyễn Thị Như, Ý
Show Full Metadata
???jsp.display-item.text2???
ABSTRACTS VIEWS
4
VIEWS & DOWNLOAD
0
Keywords
Sake, Hóa nâu, Sấy, Chần, NN&PTNT số 22-2022
Publisher
Trường Đại học Lâm nghiệp
Appears in Collections
Tạp chí Nông nghiệp & PTNT
2022_NNPTNT_So 22_Bai 7.pdf
Size :
832,82 kB
Format :
Adobe PDF
Views
 : 
0
Downloads
 : 
0
???jsp.display-item.text2???