Skip navigation
Library Portal
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
Register
EN
|
VI
Register
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
EN
|
VI
Login to Your Account
Forgot Password
Home
Help
Contact
Previous
Next
Biến đổi hợp chất chống ôxy hóa và màu sắc trong quá trình bảo quản Marmalade Bưởi
ABSTRACTS VIEWS
10
VIEWS & DOWNLOAD
0
Issue Date
2022
Authors
Hoàng Quang, Bình
Trần Đức, Tính
Huỳnh Ngọc, Lan
Huỳnh Thị, Trường
Races, Katleen
Lê Trung, Thiên
Issue Date
2022
Authors
Hoàng Quang, Bình
Trần Đức, Tính
Huỳnh Ngọc, Lan
Huỳnh Thị, Trường
Races, Katleen
Lê Trung, Thiên
Show Full Metadata
Show full item record
ABSTRACTS VIEWS
10
VIEWS & DOWNLOAD
0
Keywords
Bảo quản, Marmalade Bưởi, Vitamin C, NN&PTNT số 1-2022
Appears in Collections
Tạp chí Nông nghiệp & PTNT
2022_NNPTNT_So 1_Bai 5.pdf
Size :
1,17 MB
Format :
Adobe PDF
Views
 : 
0
Downloads
 : 
0
Show full item record