Skip navigation
Library Portal
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
Register
EN
|
VI
Register
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
EN
|
VI
Login to Your Account
Forgot Password
Home
Help
Contact
Previous
Next
Ảnh hưởng của quá trình sấy đến sự oxy hóa lipid và protein trong sản phẩm cá lóc
ABSTRACTS VIEWS
23
VIEWS & DOWNLOAD
0
Issue Date
2020
Authors
Trần Bạch, Long
Trần Thanh, Trúc
Nguyễn Văn, Mười
ISSN
1859-1541
Issue Date
2020
Authors
Trần Bạch, Long
Trần Thanh, Trúc
Nguyễn Văn, Mười
Show Full Metadata
Show full item record
ABSTRACTS VIEWS
23
VIEWS & DOWNLOAD
0
Keywords
NN&PTNT số 21-2020, Quá trình sấy, Oxy hóa lipid, Oxy hóa protein, Cá lóc
Publisher
Tạp chí Nông nghiệp và Phát triển nông thôn
Appears in Collections
01. Tạp chí Nông nghiệp & PTNT (Journal of Science - MARD)
2020_NN&PTNT_So 21 _Bai 10.pdf
Size :
7.57 MB
Format :
Adobe PDF
Views
 : 
0
Downloads
 : 
0
Show full item record