Skip navigation
Library Portal
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
Register
EN
|
VI
Register
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
EN
|
VI
Login to Your Account
Forgot Password
Home
Help
Contact
Previous
Next
Ảnh hưởng của sóng siêu âm lên hàm lượng Anthocyanins trích ly từ bắp cải tím (Brassica oleracea var. capitate và rau Dền Đỏ (Amaranthus tricolor)
ABSTRACTS VIEWS
4
VIEWS & DOWNLOAD
0
Issue Date
2021
Authors
Trương Văn, Xạ
Nguyễn Trung, Trực
Huỳnh Thị Phương, Thảo
Issue Date
2021
Authors
Trương Văn, Xạ
Nguyễn Trung, Trực
Huỳnh Thị Phương, Thảo
Show Full Metadata
???jsp.display-item.text2???
ABSTRACTS VIEWS
4
VIEWS & DOWNLOAD
0
Keywords
Sóng siêu âm, Bắp cải tím, Rau Dền Đỏ, NN&PTNT số 3+4-2021
Publisher
Tạp chí Nông nghiệp và Phát triển nông thôn
Appears in Collections
Tạp chí Nông nghiệp & PTNT
2021_NN&PTNT_So 3+4_Bai 11.pdf
Size :
6.03 MB
Format :
Adobe PDF
Views
 : 
0
Downloads
 : 
0
???jsp.display-item.text2???