Skip navigation
Library Portal
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
Register
EN
|
VI
Register
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
EN
|
VI
Login to Your Account
Forgot Password
Home
Help
Contact
Previous
Next
Ảnh hưởng của quá trình nấu và lên men chính đến hàm lượng đường khử, axit amin hòa tan và Polyphenol trong dịch bai từ Malt của giống lúa IR50404
ABSTRACTS VIEWS
38
VIEWS & DOWNLOAD
0
Issue Date
2021
Authors
Nguyễn Tấn, Hùng
Phan Việt, Thắng
Nguyễn Công, Hà
Issue Date
2021
Authors
Nguyễn Tấn, Hùng
Phan Việt, Thắng
Nguyễn Công, Hà
Show Full Metadata
Show full item record
ABSTRACTS VIEWS
38
VIEWS & DOWNLOAD
0
Keywords
Malt lúa, Dịch hóa, Lên men, IR50404, NN&PTNT số 3+4-2021
Publisher
Tạp chí Nông nghiệp và Phát triển nông thôn
Appears in Collections
01. Tạp chí Nông nghiệp & PTNT (Journal of Science - MARD)
2021_NN&PTNT_So 3+4_Bai 10.pdf
Size :
6.89 MB
Format :
Adobe PDF
Views
 : 
0
Downloads
 : 
0
Show full item record