Skip navigation
Library Portal
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
Register
EN
|
VI
Register
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
EN
|
VI
Login to Your Account
Forgot Password
Home
Help
Contact
Previous
Next
Ảnh hưởng quá trình thủy phân đến hàm lượng polyphenol và khả năng kháng oxy hóa của dịch quả Lêkima (Pouteria campechiana)
ABSTRACTS VIEWS
29
VIEWS & DOWNLOAD
10
Issue Date
2020
Authors
Trần Xuân, Hiển
Huỳnh Liên, Hương
Nguyễn Trung, Thành
Issue Date
2020
Authors
Trần Xuân, Hiển
Huỳnh Liên, Hương
Nguyễn Trung, Thành
Show Full Metadata
Show full item record
ABSTRACTS VIEWS
29
VIEWS & DOWNLOAD
10
Keywords
Lêkima, Thủy phân, Khả năng chống oxy hóa, NN&PTNT số 14-2020, Trung hòa gốc tự do DPPH
Publisher
Tạp chí Nông nghiệp và Phát triển nông thôn
Appears in Collections
01. Tạp chí Nông nghiệp & PTNT (Journal of Science - MARD)
TC_So 14_2020_Bai 19.pdf
Size :
558,22 kB
Format :
Adobe PDF
Views
 : 
0
Downloads
 : 
10
Show full item record