Skip navigation
Library Portal
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
Register
EN
|
VI
Register
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
EN
|
VI
Login to Your Account
Forgot Password
Home
Help
Contact
Previous
Next
Ảnh hưởng của độ chín Mít thái (Artocarpus heterophyllus L.) và thời gian chần đến chất lượng sản phẩm sấy dẻo
ABSTRACTS VIEWS
5
VIEWS & DOWNLOAD
0
Issue Date
2023
Authors
Dương Thị Phượng, Liên
Lê Duy, Nghĩa
Phan Thị Thanh, Quế
Dương Kim, Thanh
Issue Date
2023
Authors
Dương Thị Phượng, Liên
Lê Duy, Nghĩa
Phan Thị Thanh, Quế
Dương Kim, Thanh
Show Full Metadata
???jsp.display-item.text2???
ABSTRACTS VIEWS
5
VIEWS & DOWNLOAD
0
Keywords
Độ chín mít thái, Sản phẩm sấy dẻo, NN&PTNT số 22-2023
Publisher
Tạp chí Nông nghiệp và Phát triển nông thôn
Appears in Collections
Tạp chí Nông nghiệp & PTNT
2023_NNPTNT_So 22_Bai 6.pdf
Size :
1,21 MB
Format :
Adobe PDF
Views
 : 
0
Downloads
 : 
0
???jsp.display-item.text2???