Skip navigation
Library Portal
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
Register
EN
|
VI
Register
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
EN
|
VI
Login to Your Account
Forgot Password
Home
Help
Contact
Previous
Next
Ảnh hưởng của chế độ chần và lượng giấm bổ sung đến chất lượng của Gừng dầm giấm
ABSTRACTS VIEWS
15
VIEWS & DOWNLOAD
0
Issue Date
2021
Authors
Võ Văn Quốc, Bảo
Nguyễn Thị Thùy, Vân
Nguyễn Hiền, Trang
Nguyễn Thị Đan, Huyền
Phan Thị, Hiền
Trương Thị Bích, Phượng
Issue Date
2021
Authors
Võ Văn Quốc, Bảo
Nguyễn Thị Thùy, Vân
Nguyễn Hiền, Trang
Nguyễn Thị Đan, Huyền
Phan Thị, Hiền
Trương Thị Bích, Phượng
Show Full Metadata
???jsp.display-item.text2???
ABSTRACTS VIEWS
15
VIEWS & DOWNLOAD
0
Keywords
Gừng giầm giấm, Nhiệt độ chần, Giấm, NN&PTNT số 12-2021
Publisher
Tạp chí Nông nghiệp và Phát triển nông thôn
Appears in Collections
Tạp chí Nông nghiệp & PTNT
2021_NNPTNT_So 12_Bai 9.pdf
Size :
754,17 kB
Format :
Adobe PDF
Views
 : 
0
Downloads
 : 
0
???jsp.display-item.text2???