Skip navigation
Library Portal
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
Register
EN
|
VI
Register
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
EN
|
VI
Login to Your Account
Forgot Password
Home
Help
Contact
Previous
Next
Nghiên cứu ảnh hưởng của nhiệt độ đến hiệu suất bột, trị số Kappa, tàn kiềm, độ bền cơ lý của bột giấy thu được sau khi nấu cây điềm trúc theo phương pháp Sulfat
ABSTRACTS VIEWS
14
VIEWS & DOWNLOAD
0
Issue Date
2003
Authors
Võ Thị Hồng, Quang
Advisor
Hoàng Thúc, Đệ
Issue Date
2003
Authors
Võ Thị Hồng, Quang
Advisor
Hoàng Thúc, Đệ
Show Full Metadata
Show full item record
ABSTRACTS VIEWS
14
VIEWS & DOWNLOAD
0
Keywords
Hiệu suất bột, Trị số Kappa, Bột giấy, Phương pháp Sulfat, LV07000565
Publisher
Trường Đại học Lâm nghiệp
Appears in Collections
01. KL - Công nghiệp gỗ (BSc. Theses - Wood industry)
lv07000565.pdf
Size :
8,59 MB
Format :
Adobe PDF
Views
 : 
0
Downloads
 : 
0
Show full item record