Skip navigation
Library Portal
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
Register
EN
|
VI
Register
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
EN
|
VI
Login to Your Account
Forgot Password
Home
Help
Contact
Previous
Next
Nghiên cứu ảnh hưởng của độ ẩm nguyên liệu đến tỷ suất dăm công nghệ và chất lượng sản phẩm sản xuất từ gỗ cây keo lá tràm
ABSTRACTS VIEWS
16
VIEWS & DOWNLOAD
0
Issue Date
1999
Authors
Khuất Văn, Sơn
Advisor
Phạm Văn, Chương
Issue Date
1999
Authors
Khuất Văn, Sơn
Advisor
Phạm Văn, Chương
Show Full Metadata
Show full item record
ABSTRACTS VIEWS
16
VIEWS & DOWNLOAD
0
Keywords
Độ ẩm nguyên liệu, Tỷ suất dăm công nghệ, Chất lượng sản phẩm, Keo lá tràm, LV07000250
Publisher
Trường Đại học Lâm nghiệp
Appears in Collections
01. KL - Công nghiệp gỗ (BSc. Theses - Wood industry)
LV07000250.pdf
Size :
10,37 MB
Format :
Adobe PDF
Views
 : 
0
Downloads
 : 
0
Show full item record