Skip navigation
Library Portal
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
Register
EN
|
VI
Register
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
EN
|
VI
Login to Your Account
Forgot Password
Home
Help
Contact
Previous
Next
Ảnh hưởng của công nghệ Copefloc đến chất lượng an toàn sản phẩm tôm thẻ chân trắng
ABSTRACTS VIEWS
28
VIEWS & DOWNLOAD
0
Issue Date
2021
Authors
Nguyễn Thị Biên, Thùy
Trần Thị Nguyệt, Minh
Lê Văn, Khôi
Issue Date
2021
Authors
Nguyễn Thị Biên, Thùy
Trần Thị Nguyệt, Minh
Lê Văn, Khôi
Show Full Metadata
Show full item record
ABSTRACTS VIEWS
28
VIEWS & DOWNLOAD
0
Keywords
An toàn vệ sinh thực phẩm, Tôm chân trắng, Công nghệ Copefloc, NN&PTNT số -2021
Publisher
Tạp chí Nông nghiệp và Phát triển nông thôn
Appears in Collections
Tạp chí Nông nghiệp & PTNT
2021_NN&PTNT_So 1_Bai 15.pdf
Size :
7.62 MB
Format :
Adobe PDF
Views
 : 
0
Downloads
 : 
0
Show full item record