Skip navigation
Library Portal
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
Register
EN
|
VI
Register
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
EN
|
VI
Login to Your Account
Forgot Password
Home
Help
Contact
Previous
Next
Ảnh hưởng của chế độ chần đến hoạt độ của enzyme gây biến mầu trong quả nhãn lồng Hưng Yên
ABSTRACTS VIEWS
24
VIEWS & DOWNLOAD
18
Issue Date
2020
Authors
Nguyễn Thị, Hạnh
Đinh Lê, Khanh
Nguyễn Văn, Hưng
Issue Date
2020
Authors
Nguyễn Thị, Hạnh
Đinh Lê, Khanh
Nguyễn Văn, Hưng
Show Full Metadata
???jsp.display-item.text2???
ABSTRACTS VIEWS
24
VIEWS & DOWNLOAD
18
Keywords
Nhãn lồng, Axit xitric, Polyphenoloxydase, NN&PTNT số 14-2020, Peroxidase
Publisher
Tạp chí Nông nghiệp và Phát triển nông thôn
Appears in Collections
Tạp chí Nông nghiệp & PTNT
TC_So 14_2020_Bai 18.pdf
Size :
1,07 MB
Format :
Adobe PDF
Views
 : 
0
Downloads
 : 
18
???jsp.display-item.text2???