Skip navigation
Library Portal
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
Register
EN
|
VI
Register
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
EN
|
VI
Login to Your Account
Forgot Password
Home
Help
Contact
Previous
Next
Ảnh hưởng của chế độ xử lý nhiệt và một số loại đường đối với hàm lượng Anthocyanin và tính kháng oxy hóa của dịch Dâu tằm
ABSTRACTS VIEWS
22
VIEWS & DOWNLOAD
0
Issue Date
2020
Authors
Châu Trần Diễm, Ái
Phan Ngọc, Hòa
Nguyễn Thị Quỳnh, Lê
Nguyễn Ngọc, Uyên
Issue Date
2020
Authors
Châu Trần Diễm, Ái
Phan Ngọc, Hòa
Nguyễn Thị Quỳnh, Lê
Nguyễn Ngọc, Uyên
Show Full Metadata
Show full item record
ABSTRACTS VIEWS
22
VIEWS & DOWNLOAD
0
Keywords
Anthocyanin, Dâu tằm, Kháng oxy hóa, NN&PTNT số 2-2020
Publisher
Tạp chí Nông nghiệp và Phát triển nông thôn
Appears in Collections
01. Tạp chí Nông nghiệp & PTNT (Journal of Science - MARD)
7. Bai 7.pdf
Size :
1,31 MB
Format :
Adobe PDF
Views
 : 
0
Downloads
 : 
0
Show full item record