Skip navigation
Library Portal
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
Register
EN
|
VI
Register
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
EN
|
VI
Login to Your Account
Forgot Password
Home
Help
Contact
Previous
Next
Nghiên cứu ảnh hưởng của tỷ lệ pha trộn đến chất lượng ván dăm hỗn hợp vỏ quả cây Jatropha và dăm gỗ cao su
ABSTRACTS VIEWS
9
VIEWS & DOWNLOAD
2
Issue Date
2011
Authors
Nguyễn Văn, Huyến
Advisor
Trần Văn, Chứ
Issue Date
2011
Authors
Nguyễn Văn, Huyến
Advisor
Trần Văn, Chứ
Show Full Metadata
???jsp.display-item.text2???
ABSTRACTS VIEWS
9
VIEWS & DOWNLOAD
2
Keywords
Jatropha, Gỗ Cao su, Ván dăm hỗn hợp, Ván dăm, LVLN, LVCNCBLS
Appears in Collections
Luận văn - Công nghệ chế biến Lâm sản
Ths1580-Nguyen Van Huyen.pdf
Size :
3,63 MB
Format :
Adobe PDF
Views
 : 
1
Downloads
 : 
1
???jsp.display-item.text2???