Skip navigation
Library Portal
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
Register
EN
|
VI
Register
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
EN
|
VI
Login to Your Account
Forgot Password
Home
Help
Contact
Previous
Next
Ảnh hưởng của nồng độ và thời gian xông khí Etylen đến chất lượng qả sầu riêng Ri-6 trong quá trình rấm chín
ABSTRACTS VIEWS
1
VIEWS & DOWNLOAD
0
Issue Date
2018
Authors
Dương Thị Cẩm, Nhung
Nguyễn Văn, Phong
Issue Date
2018
Authors
Dương Thị Cẩm, Nhung
Nguyễn Văn, Phong
Show Full Metadata
???jsp.display-item.text2???
ABSTRACTS VIEWS
1
VIEWS & DOWNLOAD
0
Keywords
Cương độ hô hấp, Sẩu riêng Ri 6, NN&PTNT số 2-2018
Publisher
Tạp chí Nông nghiệp và Phát triển nông thôn
Appears in Collections
Tạp chí Nông nghiệp & PTNT
2018_NNPTNT_So 2_Bai 14.pdf
Size :
1,66 MB
Format :
Adobe PDF
Views
 : 
0
Downloads
 : 
0
???jsp.display-item.text2???