Skip navigation
Library Portal
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
Register
EN
|
VI
Register
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
EN
|
VI
Login to Your Account
Forgot Password
Home
Help
Contact
Previous
Next
Nghiên cứu một số yếu tố ảnh hưởng đến chất lượng sản phẩm Cá Mè (Hypophthalmichthys harmandi) sấy khô
ABSTRACTS VIEWS
9
VIEWS & DOWNLOAD
0
Issue Date
2021
Authors
Lê Minh, Châu
Nguyễn Văn, Tùng
Lưu Hồng, Sơn
Nguyễn Thị, Quyên
Vũ Thị, Hạnh
Issue Date
2021
Authors
Lê Minh, Châu
Nguyễn Văn, Tùng
Lưu Hồng, Sơn
Nguyễn Thị, Quyên
Vũ Thị, Hạnh
Show Full Metadata
???jsp.display-item.text2???
ABSTRACTS VIEWS
9
VIEWS & DOWNLOAD
0
Keywords
Chất lượng cảm quan, Vi sinh vật, Nhiệt độ sấy, NN&PTNT số CĐ T8-2021
Publisher
Tạp chí Nông nghiệp và Phát triển nông thôn
Appears in Collections
Tạp chí Nông nghiệp & PTNT
2021_NNPTNT_CD DHNL Thai Nguyen_Bai 29.pdf
Size :
7,24 MB
Format :
Adobe PDF
Views
 : 
0
Downloads
 : 
0
???jsp.display-item.text2???