Skip navigation
Library Portal
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
Register
EN
|
VI
Register
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
EN
|
VI
Login to Your Account
Forgot Password
Home
Help
Contact
Previous
Next
Nghiên cứu quá trình thủy phân tinh bột hạt mít bằng enzyme termamyl 120l và AMG 300l để lên men rượu chưng cất
ABSTRACTS VIEWS
15
VIEWS & DOWNLOAD
0
Issue Date
2008
Authors
Nguyễn Minh, Hiền
Nguyễn Thúy, Hương
Issue Date
2008
Authors
Nguyễn Minh, Hiền
Nguyễn Thúy, Hương
Show Full Metadata
Show full item record
ABSTRACTS VIEWS
15
VIEWS & DOWNLOAD
0
Keywords
Rượu chưng cất, Quá trình thủy phân, Tinh bột hạt mít, NN&PTNT số 11-2008
Publisher
Tạp chí Nông nghiệp và Phát triển nông thôn
Appears in Collections
Tạp chí Nông nghiệp & PTNT
2008_NNPTNT_So 11_ Bai 8.pdf
Size :
8.29 MB
Format :
Adobe PDF
Views
 : 
0
Downloads
 : 
0
Show full item record