Skip navigation
Library Portal
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
Register
EN
|
VI
Register
Login
My DSpace
Receive email updates
Edit Profile
EN
|
VI
Login to Your Account
Forgot Password
Home
Help
Contact
Previous
Next
Nghiên cứu sử dụng khô bã gấc làm nguyên liệu sản xuất thức ăn cá hồi vân (Oncorhynchus mykiss)
ABSTRACTS VIEWS
10
VIEWS & DOWNLOAD
0
Issue Date
2013
Authors
Trần Thị Nắng, Thu
Issue Date
2013
Authors
Trần Thị Nắng, Thu
Show Full Metadata
Show full item record
ABSTRACTS VIEWS
10
VIEWS & DOWNLOAD
0
Keywords
Khô bã gấc, Thức ăn cá hồi vân, Nguyên liệu sản xuất, NN&PTNT số 2-2013
Publisher
Tạp chí Nông nghiệp và Phát triển nông thôn
Appears in Collections
Tạp chí Nông nghiệp & PTNT
2013_NNPTNT_So 2_ Bai 13.pdf
Size :
11.97 MB
Format :
Adobe PDF
Views
 : 
0
Downloads
 : 
0
Show full item record